Nyheder

Vigtig info vedrørende din internetforbindelse - infobrev 1

Fra 1. februar 2024 hjemtager Korsør Antenneselskab selv internettet – og det kan have betydning for dig

Læs mere her

Vigtig info vedrørende din internetforbindelse - infobrev 2

Fra 1. februar 2024 introduceres den nye forbindelse, Korsør Connect 2024.

Læs mere her

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamlingen torsdag den 17. november kl. 19.00 i Spillestedet, Kulturhuset, Skolegade 1, 4220 Korsør.

Læs mere her

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamlingen tisdag den 18. november kl. 19.00 i Spillestedet, Kulturhuset, Skolegade 1, 4220 Korsør.

Læs mere her

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamlingen tisdag den 21. september kl. 19.00 i Spillestedet, Kulturhuset, Skolegade 1, 4220 Korsør.

Læs mere her

Udskydelse af generalforsamling

Korsør Antenneselskab a.m.b.a. har på baggrund af Coronasituationen og myndighedernes anbefaling valgt at udskyde den generalforsamling, som ifølge vedtægterne skulle være afholdt medio november 20. Indkaldelse til generalforsamlingen udskydes, indtil situationen igen er bedre og myndighederne igen kan anbefale at større forsamlinger kan samles, uden det medfører en smitterisiko.

Læs mere her

Nu kan vi alle glæde os til et lokalt, billigt og stabilt internet!

Vi går i luften 1. november 2020. Bestil dit nye internet allerede nu, du får gratis oprettelse og gratis installation af dit nye modem frem til 1. november. Du deltager også i lodtrækningen om et lækkert weekendophold for 2! Når du har et medlemsnr. og et Korsør Connect produkt deltager du automatisk.
Opret dig med det samme her

Bestyrelse vælger nyt navn til Korsør Antenneselskab efter konkurrence: Lytter til de unge, Korsør Connect

Vinderne af konkurrencen er kåret, og nu er bestyrelsen enige om et nyt navn. ”Vi har været glade for opmærksomheden og interessen fra mange af vore 8.500 husstande, der kunne deltage i konkurrencen. Det ny navn skal afspejle, at selskabet er trådt ind i den digitale tidsalder,” siger bestyrelsesformand Mike Axdal.
Læs mere her

Korsør Antenneselskab til 8.500 husstande: Find os et nyt navn

”Vi vil gerne afspejle, at vi for alvor er trådt ind i den digitale tidsalder med større udbud af programmer og muligheder,” siger bestyrelsesformand Mike Axdal. Konkurrencen foregår på Storebælts Messen, fortæller Suzanne Falk, leder af medlemsservice. Læs mere her

Udklip

Korsør Antenneselskab moderniserer kundeservice og kontor på Tårnborgvej

”Nyindrettede faciliteter giver os mulighed for bedre service til vore 6.000 brugere,” siger Suzanne Falk og Jette Dybdal fra Korsør Antenneselskab. Det flotte kontorer indbyder med lyse gulve, friske farver og mere plads til kunderne, der skal have hjælp med tv-valg, installation og flytning.
Læs mere her

Udklip_27.11.19