FLYTTEMEDDELELSE

Vi gør det nemt for dig at flytte. Du skal blot udfylde nedenstående formular, så klare vi den del der vedr. TV og internet. Hvis du som medlem flytter ud af Korsør, skal du udfylde en opsigelsesformular.

Vi kan hurtigt flytte dit signal til TV og internet, men der kan gå 5-7 dage i travle perioder. Når du flytter, betaler du et gebyr på 500 kr., gebyret dækker tekniker som skal lukke og åbne signalet. Du betaler også et administrationsgebyr. Din faktura kommer på din mail.

Har du produkter hos en ekstern udbyder, fx tv-boks eller andet, skal du huske også at melde din flytning til din udbyder.

Når du udfylder og sender denne formular, accepterer du, at vi må anvende og gemme dine persondata. Du accepterer, at vi må kontakte dig via telefon, SMS og mail. Ønsker du ikke vi kontakter dig, bedes du henvende dig på telefon: 58373870.

Alle felter markeret med (*) er obligatoriske felter og skal udfyldes. Dit abonnement er personligt og kan ikke overtages af andre.

    4220 Korsør

    4220 Korsør

    Du vil modtage en faktura på din mail, når vi har registreret din henvendelse.

    (Handelsbetingelserne er kun gældende for dig der bestiller Korsør Connect)

    Jeg accepterer at Korsør Antenneselskab må anvende og gemme mine persondata, og må kontakte mig via telefon, SMS og mail, når disse data fremgår af formularen.