INTERNETPAKKER

Det er os med de gode forbindelser – og derfor har vi indgået et samarbejde med vores tekniske leverandør, hvor vi nu lokalt kan tilbyde dig super internet. Vi kalder dit nye internet for "Korsør Connect".

Fra 1. november 20, tilbyder vi nuværende og nye medlemmer "Korsør Connect"  til fornuftige priser. Vi har sammen med vores tekniske leverandør etableret et samarbejde, hvor de som eksperterne står for levering af bredbånd og teknik, mens Korsør Antenneselskab er administrator og står for administration, support samt daglig drift af antenneanlægget i byen. Dette samarbejde gør det muligt, at imødekomme de mange ønsker om billigere internet. 

Lettere bliver det ikke - få glæde af de gode priser nu og får ekstra fordele frem til 31/12 20.

  • Gratis oprettelse til Korsør Connect internet
  • Gratis hjælp til opsætning af modem
  • Fast IP adresse.
  • Råd og vejledning ifh.t. mail og IP telefoni
  • Personlig support 
  • Du deltager i lodtrækning om et lækkert weekendophold 
    (Trækkes 1/1 2021, vinder får direkte besked)

Vi hjælper dig med at få skiftet udstyr og få signal på din nye bredbåndsforbindelse Korsør Connect. Du skal blot selv opsige dit nuværende abonnement. Vær opmærksom på om du kan beholde din e-mail og evt IP telefoni.

De angivne priser er excl. kontingent. Har du allerede et medlemskab er nedenstående priser gældende for dig. Er du ikke allerede medlem, betaler du 52,08 i kontingent pr. md. samt 38,- i administrationsgebyr ved hver faktureringsperiode. Du bestemmer selv om du vil faktureres kvartalsvis, halvårlig eller helårlig.
For yderligere oplysninger se handelsbetingelserne.

50/50 Mbit

Wifi: Ja
Sikkerhedspakke: tilkøb

Kr. 149,- pr. måned
Oprettelse: Gratis, SPAR NU Kr. 500,-
Excl. medlemskab 

300/50 Mbit

Wifi: Ja
Sikkerhedspakke:  tilkøb

Kr. 199,- pr. måned
Oprettelse: Gratis, SPAR NU Kr. 500,-
Excl. medlemskab 

1000/100 Mbit

Wifi: Ja
Sikkerhedspakke: tilkøb

Kr. 289,- pr. måned
Oprettelse: Gratis, SPAR NU Kr. 500,-
Excl. medlemskab 

INTERNET VIA YOUSEE?

Vi har fortsat samarbejde med YouSee, se og bestil YouSee internet klik her Du kan bestille YouSee internet, når du er medlem af Korsør Antenneselskab.
For support på YouSee internet, kontakt tlf. 70704040
Vær opmærksom på, at der altid er administrationsgebyr, oprettelsesgebyr og/eller pakkeskiftegebyr på YouSee produkter.

Generelt om 3. parts produkter
Da vores net nu (efteråret 20), bliver åbnet for andre udbydere, kan du blive kontaktet af andre selskaber, som ønsker at sælge bredbåndsforbindelser til dig via vores antenneanlæg. Vær i den forbindelse opmærksom på, at Korsør Antenneselskab kun har indgået aftale med YouSee. Korsør Antenneselskab supporterer IKKE 3. partsudbydere. Der vil altid være administrationsgebyr, oprettelsesgebyr og/eller pakkeskiftegebyr forbundet med 3. parts produkter. Nogle udbydere markedsfører sig med gratis produktskifte/oprettelse, dette gælder IKKE omkostninger forbundet med Korsør Antenneselskab.
Husk: Man skal altid være medlem og registreret hos Korsør Antenneselskab inden man bestiller bredbånd hos 3. part.