INTERNETPAKKER

Det er os med de gode forbindelser – og derfor har vi indgået et samarbejde med vores tekniske leverandør, hvor vi nu helt lokalt kan tilbyde dig super internet. Vi kalder dit nye internet for "Korsør Connect".

1. november 2020 kom de første medlemmer på Korsør Connect bredbåndsforbindelsen - og der har været overvældende stor tilslutning til det nye produkt med super fin feedback fra krævende gamere og andre brugere. Vi tilbyder nuværende og nye medlemmer "Korsør Connect",  et stærkt, stabilt internet til fornuftig pris - Vi kan godt i Korsør!

Vi har sammen med vores tekniske leverandør etableret et samarbejde, hvor de som eksperterne står for levering af bredbånd og teknik, mens Korsør Antenneselskab er agent og administrator og står for administration, support samt daglig drift af vores antenneanlæg i byen. Dette samarbejde gør det muligt, at imødekomme de mange ønsker om billigere internet og et ønske om at være lokalt forankret i Korsør, til glæde og gavn for byen.

Lettere bliver det ikke:

  • Gratis oprettelse til Korsør Connect internet
  • Gratis hjælp til opsætning af modem
  • Fast IP adresse - hvis dette ønskes.
  • Råd og vejledning ifh.t. mail og IP telefoni
  • Personlig support 

Vi hjælper dig med at få skiftet udstyr og få signal på din nye bredbåndsforbindelse Korsør Connect. Du skal blot selv opsige dit nuværende abonnement. Vær opmærksom på om du kan beholde din e-mail og evt IP telefoni.

De angivne priser er excl. kontingent. Har du allerede et medlemskab er nedenstående priser gældende for dig. Er du ikke allerede medlem, betaler du kr. 62,50 i kontingent pr. md. samt 38,- i administrationsgebyr ved hver faktureringsperiode. Du bestemmer selv om du vil faktureres kvartalsvis, halvårlig eller helårlig.
Ved manglende betaling lukkes forbindelsen. For yderligere oplysninger se handelsbetingelserne.

50/50 Mbit

Wifi: Ja
Sikkerhedspakke: tilkøb

Kr. 149,- pr. måned
Oprettelse: Gratis, SPAR NU Kr. 500,-
Excl. medlemskab 

300/50 Mbit

Wifi: Ja
Sikkerhedspakke:  tilkøb

Kr. 199,- pr. måned
Oprettelse: Gratis, SPAR NU Kr. 500,-
Excl. medlemskab 

1000/100 Mbit

Wifi: Ja
Sikkerhedspakke: tilkøb

Kr. 239,- pr. måned
Oprettelse: Gratis, SPAR NU Kr. 500,-
Excl. medlemskab 

INTERNET VIA YOUSEE?

Vi har fortsat samarbejde med YouSee, ønsker du at bestille YouSee internet klik her Du kan bestille YouSee internet, når du er medlem af Korsør Antenneselskab. For support på YouSee internet, kontakt tlf. 70704040. Vær opmærksom på, at der altid er administrationsgebyr, oprettelsesgebyr og/eller pakkeskiftegebyr på YouSee produkter.

GENERELT OM ØVRIGE 3. PARTS PRODUKTER
Da vores net nu er åbnet for andre udbydere, har du mulighed for at vælge den udbyder som du ønsker. 3. parts operatører benytter Korsør Antenneselskab ’s kabler og anlæg. Du skal derfor være medlem af foreningen, før du kan modtage bredbånd via 3. parts operatører. Indgår du en aftale med en 3. parts operatør, skal du være opmærksom på de handelsbetingelser, som gør sig gældende hos den enkelte operatør. I alle scenarier skal du være medlem af Korsør Antenneselskab.

Korsør Antenneselskab supporterer IKKE YouSee eller øvrige 3. partsudbydere. Der vil altid være administrationsgebyr, oprettelsesgebyr og/eller pakkeskiftegebyr forbundet med 3. parts produkter. Nogle udbydere markedsfører sig med gratis produktskifte/oprettelse, dette gælder den pågældende udbyder, men IKKE omkostninger forbundet med Korsør Antenneselskab.

#Pas på din by - vær lokal bevidst!