KORSØR ANTENNESELSKAB MODERNISERER KUNDESERVICE OG KONTOR PÅ TÅRNBORGVEJ

Udklip_27.11.19

Suzanne Falk og Jette Dybdal er klar til at give endnu bedre kundeservice og individuel rådgivning i de nye omgivelser. "Det nye arbejdsmiljø er særdeles motiverende," siger de til bestyrelsesformand Mike Axdal. Foto: Privat

KORSØR ANTENNESELSKAB MODERNISERER KUNDESERVICE OG KONTOR PÅ TÅRNBORGVEJ

KORSØR. Nyindrettede faciliteter giver os mulighed for bedre service til vores 6.000 brugere," siger Suzanne Falk og Jette Dybdal fra Korsør Antenneselskab. Det flotte kontor er indbydende med lyse gulve, friske farver og mere plads til kunderne, der skal have hjælp med tv-valg, installation og flytning.

TV: En af Korsørs mest brugte og indtil for nylig mest anonyme services, Korsør Antenneselskab, der forsyner 6.000 husstande med tv, har fået et nyt udseende. Gennem de sidste par måneder har håndværkere haft travlt med at modernisere kontoret i selskabets ejendom Tårnborgvej 4. Nu fremstår kontoret med lyse gulve, friske farver på væggene og nyt inventar.

"Vi har selv været med til at bestemme indretningen. Nu har vi fået noget nær optimale arbejdsbetingelser i et miljø, som vores kunder også vil synes om," siger lederen af medlemsservice Suzanne Falk og administrationschef Jette Dybdal.

Kontoret administrerer hvert år mange millioner kroner, hvoraf langt de fleste videregives til selskabets leverandører, YouSee, Koda og Dansk Kabel TV. Samtidig serviceres de 6.000 brugere, så de får betalt deres tv-pakker, ordnet forskellige tekniske problemer og på kontoret eller via telefon også hjælp til at få installeret eller finjusteret deres tv-udstyr.

" Vi oplever at få besøg af kunder i alle aldre og med meget forskellige problemer. En del kan vi hjælpe på stedet, fordi meget går igen. Andet må vi have mere teknisk kyndige til at hjælp os med," siger Jette Dybdal.

"Med moderniseringen kan vi lægge større vægt på kundeservice og individuel rådgivning, fordi vi nu har faciliteterne til det," supplerer Suzanne Falk.

Korsør Antenneselskab er et non-profit a. m. b. a., der har eksisteret siden november 1983. Selskabet er gået fra luft til jord - antennerne er afløst af lynhurtige og stabile coax kabler i jorden. Udover sit hovedformål var selskabet også initiativtager til Korsør Messen sidste år. Messen blev en stor succes og eksisterer nu som lokal messe under navnet Storebælts Messen. Den løber over to dage, 31. august og 1. september, på Korsør Fæstning. Der ventes flere tusinde deltagere.