Hvilket internet skal jeg vælge?

Valget af internethastigheder afhænger af dine behov.

Korsør Connect 50/50 Mbit 
Med denne hastighed kan I streame tv, film og serier, tjekke mails, følge sociale medier, streame musik og spille online samt uploade billeder og film. I kan have flere enheder online på samme tid. Med 50 Mb kan du streame HD-kvalitet fra flere enheder på samme tid. 

Korsør Connect 300/50 Mbit
300 Mbit er for jer, der vil have noget af det bedste og hurtigste. Med denne hastighed kan I uden problemer være flere på samtidig og streame tv, film og serier i høj kvalitet, tjekke mails, sociale medier, streame musik og spille online samt uploade billeder og film. Kort sagt er denne forbindelse rigtig fin til langt de fleste husstande, selv med et stort behov og gamere i huset!

Korsør Connect 1000/100 Mbit 
1000 Mbit er perfekt for gameren der ikke går på kompromis, og hvor forbindelsen skal være lynhurtig. Det sikrer en god ping, og du undgår at spillet lagger i de afgørende øjeblikke.
Generelt bør du tilslutte dit udstyr via kabel i stedet for WIFI, da en del af hastigheden vil gå tabt, hvis du tilslutter det trådløst. Du skal også være opmærksom på, om dine enheder er bygget til hastigheden.