Forstå din Router og dit signal

Routeren er den lille boks, der modtager og sender information mellem internettet og din computer. De fleste bruger routeren trådløst, så du kan koble mange enheder på - uden kabler. Routerens funktion er at skabe et trådløst internet, og den kobles direkte ind i modemet. Ofte er de to (enheder) funktioner samlet i en enhed. 

Hvad er forskellen på en router og et modem?
Et modem kobler husstanden på internettet. Det er denne boks, der kobles på selve internetforbindelsen. Modem kobler din husstand til forbindelsen ud af huset – så du har forbindelse til bredbåndet og dermed kabelnettet i antenneselskabet. Dit modem laver dine data om til digitale data.

Har du problemer med internettet kan det være en god idé, at prøve at genstarte dit modem.

Dine enheder skal kunne fange det trådløse signal
De trådløse signaler skal kunne sendes og modtages så uhindret som muligt for at være mest effektiv. Det kan forringe signalet, hvis du sætter din router op i et skab, teknikrum eller bag møbler og betonvægge.

Wifi booster Der kan være flere grunde til et dårligt signal i hjemmet. Med en WiFi Booster kan du få bedre trådløs dækning i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning. For at komme i gang skal du bruge et WiFi Booster Start Sæt, som består af 2 WiFi Boostere. Du kan altid supplere, hvis du har brug for flere. 

Vi tilbyder wifi booster - se under tilbehør xxx

Har du stadig brug for hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte os