”Bland selv”– mange taler om det

”Bland selv” sammen med andre nymodens begreber som, ”start forfra”, ”pause”, ”streaming”, ”arkiv” etc. er i tidens tegn. Vi vil alle gerne være individualister og selvbestemmende og udføre vore aktiviteter på tidspunkter, vi selv ønsker og på medier og med værktøjer, vi selv bestemmer.

Det er en tydelig tendens, som især er drevet af den yngre del af befolkningen og dens brug af de sociale medier.

Det stiller store krav til os i Antenneselskabet og til vores samarbejde med YouSee.

Vi har da også i den seneste tid annonceret løsninger på alle ovennævnte begreber sammen med annoncering af større og større bredbåndshastigheder.

Men der er ”no free lunch”, alting koster. En af priserne er, at vi i februar 2017 måtte sige farvel til FM radiosignalet som separat signal, således at det fremover kun kan modtages via fjernsynet eller ved separat radioenhed.

Denne meddelelse skal handle om ”Bland selv”.

Vi har annonceret ”Bland selv” på TV kanaler.

1.    ”Bland selv” på TV.

Når du vælger ”Bland selv” på TV pakkerne, får du - udover grundpakkens kanaler – 10 valgfrie kanaler på mellempakken og 36 valgfrie kanaler på fuldpakken.

Mellempakke med ”Bland selv”: Du har altså altid grundpakkens kanaler, men i stedet for de forud valgte kanaler i mellempakken kan du med ”Bland selv” selv vælge de 10 kanaler blandt YouSee´s samlede udbud af kanaler. Det betyder, at hvis der er kanaler i de faste mellempakke kanaler, du aldrig ser og i stedet hellere ville se nogle andre, da vælger du selv. Dine valg af de 10 kanaler kan til enhver tid ændres til starten af den efterfølgende måned. Prisen for den faste mellempakke og mellempakke ”Bland selv” er den samme. Du kan måske spare eventuelle tilkøbte kanaler, hvis der er kanaler i den faste pakke, du ikke behøver og i stedet vælge de kanaler, du betalte ekstra for, eksempelvis ViasatGolf eller en filmkanal.

Fuldpakke med ”Bland selv”: Samme procedure som ovenfor under mellempakke. Med fuldpakke ”Bland selv” har du blot 36 kanaler, der kan udskiftes.

En overset løsning er besparelsen ved at gå fra den faste fuldpakke til mellempakke ”Bland selv”. En nærmere gennemgang af, hvor mange kanaler i fuldpakken, man i virkeligheden ser, kan betyde, at man kan klare sig med de 10 selvvalgte kanaler i mellempakke ”Bland selv”.

Procedure for pakkeskift til ”Bland selv”

De valgfrie tv-kanaler sendes kodet. Derfor behøves enten en YouSee tv-boks der kan lejes hos YouSee for kr. 30 pr/md eller YouSee kort og kortlæser (CA-modul) til 299 kr. Første YouSee kort medfølger uden beregning. Man skal bruge en boks eller kortlæser til hvert tv, hvor man ønsker at se sine valgfrie tv-kanaler.

Det er nemt at skifte til ”Bland selv”.

Allerede medlem hos Antenneselskabet: Gå direkte på YouSee´s hjemmeside under ”Mit YouSee” eller kontakt YouSee på tlf. 70704070 og bestil ”TV bland selv”.

YouSee sender besked til Antenneselskabet om pakkeændringen. Der opkræves gebyr for pakkeændring, se takstblad på Antenneselskabets hjemmeside.

Som nyt medlem hos Antenneselskabet: Udfyld venligst en tilmeldingsblanket på Antenneselskabets hjemmeside. Antenneselskabet sender faktura med instruktion om at kontakte YouSee for valg af kanaler.

Du kan skifte kanaler en gang om måneden.

Der skal foretages et filterskift i grundpakken. Pris kr. 350. Dette gælder dog ikke i resten af 2018, hvor det er gratis.

Læs mere på YouSee.dk, idet vi dog gør opmærksom på, at Antenneselskabet ikke leverer 20 selvvalgte kanaler og at de anførte priser er YouSee standardpriser. Som medlem i Korsør Antenneselskab får I stor rabat på de anførte priser. Se derfor vores prisliste for de korrekte priser til jer.

Se vores priser her