Stream tv-pakken direkte via Apple TV

Nu kan I alle streame jeres YouSee indhold på Apple TV. Tv-boksen er for mange en naturlig del af tv-pakken og giver bl.a. mulighed for at gemme favoritprogrammer i skyen. Der er dog også en del af jer, der hellere vil bruge f.eks. Apple TV til at streame deres underholdningspakke, og derfor har YouSee nu udviklet en app til Apple TV.

Med den nye app til Apple TV gør vi det nemmere at se tv på netop den måde, der passer dig bedst. Ved at gøre hele tv-pakken tilgængelig på Apple TV løfter vi kundeoplevelsen og kommer meget tæt på målet om at være til stede på alle de platforme, som danskerne benytter.
  
Fakta om YouSee's nye app til Apple TV:
  
”YouSee Tv & Film” hentes som en normal app via ”App Store” på dit Apple TV
     
I logger ind med deres normale YouSee-login.
     
Herefter har I adgang til det samme indhold, som I har på jeres YouSee Tv & Film-tjeneste og jeres tv-boks (dog er lejefilm og optagelse af programmer ikke tilgængelig endnu).
     
Streaming-tjenesten YouSee Tv & Film er gratis for alle YouSee tv-kunder.
     
Man skal have Apple TV 4 (4. generation) eller nyere for at kunne downloade YouSee-appen.
    

Sidste år lancerede YouSee en app til Android tv, og tidligere i år lancerede de som den første distributør herhjemme en app til alle med et nyere Samsung-tv. De lancerer desuden en app til LG senere på måneden, således at vi dækker alle de store platforme i Danmark. Og dermed kan tilbyde jer mulighed for at få en virkelig god virtuel tv-oplevelse med de forskellige apps.
  

Læs mere her