Fordele, hvis man samler produkter

Fleksibelt fordelsprogram.

Vi annoncerer hermed i samarbejde med YouSee et fleksibelt fordelsprogram til nuværende medlemmer med en kombination af bredbånd, mobil og/eller tv.
 
Det nye fordelsprogram, YouSee More, betyder, at medlemmer med to produkter, enten tv, bredbånd og/eller mobil, kan vælge tre fordele, mens kunder med både tv, mobil og bredbånd kan vælge fem fleksible fordele. 
 
YouSee More, der er et fleksibelt fordelsprogram, hvor medlemmer kan til- og fravælge deres foretrukne fordele på månedlig basis. Det er en påskønnelse af de medlemmer, der har valgt både mobil, bredbånd og/eller tv. Intentionen er at værdsætte vores medlemmer og forhåbentlig forbedre deres daglige digitale liv med sjove og brugbare services, uden at det koster ekstra.
 
Udrulningen af programmet fra YouSee er ikke noget, der kan klares fra den ene dag til den anden. Der kan derfor gå op til et halvt år, før alle medlemmer får mulighed for at komme med om bord.

Det kommende halve år vil YouSee tage kontakt til alle vore medlemmer, der har den kombination af produkter, der giver dem mulighed for at blive YouSee More-kunde.

Fakta om YouSee More
Det nye fordelsunivers indeholder følgende ni fordele til en start. Man kan altid skifte en fordel ud efter 30 dage:

·  C More

·  YouSee Premiere

·  Pling Lite

·  YouSee Musik

·  Bookmate

·  Nick Jr. Play

·  Sikkerhedspakke

·  Dobbelt op på mobildata

·  BT