Ny APP til Android tv


Med en ny app kan alle med en tv-boks fra YouSee streame deres YouSee-indhold på et Android tv i alle husets rum - eller i sommerhuset. Appen er første skridt i en større strategi om at levere indhold på flere platforme.

Et stigende antal danskere anskaffer sig et Android tv, og derfor lancerer YouSee i dag appen ”YouSee TV & Film" til Android tv. Dermed er det ikke længere nødvendigt at koble tv’et til et tv-stik for at se sidste sæson af X-Factor på et ekstra tv i den anden ende af huset.

Android tv sikrer underholdning i alle husets rum
Mange efterspørger bedre muligheder for at kunne se tv i flere af husets rum. Den nye app giver mulighed for at se alt det indhold, de kan se via deres tv-boks, direkte på et Android tv. De behøves altså ikke koble fjernsynet til et tv-stik. Det er relevant, hvis man f.eks. har brug for et ekstra tv i soveværelset eller på et børneværelse. Det kunne også være relevant for dem, der har et sommerhus, hvor der ikke er tv-stik.

I den nye app til Android tv er live-tv det centrale omdrejningspunkt, og med appen får jeres medlemmer/beboere en tv-oplevelse, der er fuldt på højde med den, de kender fra deres tv-boks.

I YouSee vil vi også gerne give jeres medlemmer/beboere med Apple TV eller et andet smart tv mulighed for at få al deres underholdning på den store tv-skærm, som ikke er sat i et tv-stik. Men vi er fortsat i udviklingsfasen og kan derfor ikke give et præcist estimat på, hvornår vi lancerer flere tv-apps.


Fakta om YouSee’s nye app til Android tv
  • YouSee Tv & Film” hentes som en normal app via Google Play Store på Android tv og er gratis at henteoptagelser via YouSee Tv & Film-appen, mens du
  • Brugerne logger ind med deres normale YouSee-login
  • Herefter har brugerne adgang til det samme indhold, som de har på deres YouSee Tv & Film-tjeneste og deres tv-boks (dog kan de ikke optage programmer).